GENDOR 0.3 ASİT Kalamata Erken Hasat Natural Sızma Zeytinyağı
Ege Bölgesinde özellikle Manisa / Salihli – Büyükbelen çevresinde yetişen ve Eylül-Ekim aylarında hasat edilen Kalamata Tipi olarak bilinen zeytinlerimizi sağlıklı bileşenleri korumak adına soğuk sıkım yöntemiyle, hijyenik ve doğal yapısına hiçbir olumsuz etkisi olmayacak şekilde filtresiz olarak üretiyoruz. Kalamata Natural Sızma Zeytinyağı diğer yağ türlerine kıyasla çok daha yüksek miktarda zeytinden elde edildiği için ve kendine has aromatik yapısıyla özel bir yağ çeşididir.
Zeytinyağımızın sağlıklı değerlerini ve nefasetini olumsuz etkilememesi adına zeytinlerimizi yaralı, sinekli veya dip zeytin olarak tabir edilen hatalı zeytinlerden tamamen ayrıştırdıktan sonra yıkama işlemi yapılıyor ve ardından üretim aşamalarını devreye sokuyoruz.
Tüm ürünlerimizi sizlere sunmadan önce analiz raporlarını alarak sayısal ve resmi teyidini yapıyoruz. Düşük asit ve yüksek polifenol değerlerine sahip ürünlerimizin analiz raporlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Zeytinyağımızı üretim aşamamızın bitimiyle birlikte Gıda Tüzüğüne uygun paslanmaz tanklarımızda hava, ısı ve güneş ışığı almayacak şekilde muhafaza etmekteyiz.
Bu hassas aşamaların ardından bu cennet meyvesini soframızdan sofralarınıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Yüksek miktarda ve sağlıklı zeytinlerden ürettiğimiz zeytinyağımızın yoğun ve kendine has aromatik bir tadı vardır.
Yemeklerinizin ve salatalarınızın yapımında gönül rahatlığıyla, keyifle kullanacağınız bu ürünü mutlaka kahvaltılarınızda da baharatlarla karıştırarak denemenizi tavsiye ediyoruz.
Sağlıklı ve lezzetli bir yaşamla,
Şimdiden afiyet olsun.